Contact - Advies

Airco & klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing is een onontbeerlijk hoofdstuk voor bijna alle werkruimtes. Een beter klimaat draagt bij aan een hogere productiviteit van uw werknemers. Wanden-Units werkt al jaren samen met een gerenommeerde partner voor de installatie van uw airco en/of verwarming. Wij kennen als geen ander de eisen van de klant en weten dit in de praktijk om te zetten naar efficiënte, maar vooral betaalbare klimaatbeheersingssystemen. Klik hier voor enkele voorbeelden.

Soorten klimaattechniek

De mogelijkheden in de verschillende systemen zijn erg uitgebreid. Zo installeren wij split units, airsock systemen, al dan niet gecombineerd met een WTW installatie, en luchtverversing systemen. Tijdens het ontwerp van het project bekijken wij de mogelijkheden en adviseren wij u welk systeem voor uw situatie het best past. Uiteraard is het voor u een groot voordeel dat de klimaatinstallatie tegelijk met het kantoor of werkruimte wordt opgebouwd en u niet achteraf wordt belast met montage.  

  • Mitsubishi Electric
  • Mitsubishi Heavy
  • Daikin
  • Toshiba
  • LG

Meer weten?

Heeft u een specifieke vraag over een van onze producten? Vul het contactformulier in, of bel ons. Wij staan u graag te woord.

×